Bæredygtighed

Vi ønsker at bidrage til et bedre miljø og klima,
​samt at spare på ressourcerne og reducere affaldet.

Vores produkter:

I vores malerarbejde anvender vi primært produkter fra PPG, hvor produkterne hovedsageligt er mærket med ”EU-blomsten”. 

PPG er medlem af Green Building Council; en organisation der fremmer bæredygtighed i byggebranchen, og det omgivende miljø. 

Vi anvender miljøvenlige og vandbaserede malingprodukter, uden opløsningsmidler. Produkter der giver virkelig holdbare og flotte resultater, skåner miljøet og omgivelserne.

Affaldssortering:

Vi sorterer, genbruger og bortskaffer affald på en forsvarlig måde, både på større og mindre maleropgaver. Dette skaber et bedre arbejdsmiljø, også for vores malere som udsættes for mindre sundhedsskadelige stoffer. Vi opbevarer alle standard farver til vores rammeaftaler, for at undgå spild.​ 

Malingrester og kemikalier bliver håndteret som farligt affald, af ekstern virksomhed, for at sikre os en korrekt og miljørigtigt håndtering.

Vi har sikkerhedsdatablade på vores produkter, bl.a. farlige kemikalier så de bliver opbevaret korrekt og i overensstemmelse med gældende regler. 

​Bilpark:

Vi omstiller vores bilpark til miljørigtige biler, ved at løbende udskifte vores benzin- og dieselbiler, til elbiler eller hybridbiler. Biler som har et lavere brændstofforbrug og CO2-udslip. 

Vi investerer i lokale lade-standere, så vi kan oplade vores biler med grøn energi.

Digitalisering af data:

Vi har digitaliseret vores ERP-system. I vores ERP-System er alle forretningsprocesser integreret, såsom økonomi, produktion, lager, salg, indkøb, kundeservice samt løn.

Digitaliseringen har været med til at reducere vores papirforbrug, miljøbelastning og klimaaftryk betydeligt ved at digitalisere dokumenter som bl.a. fakturaer, timesedler og lønsedler.

​​

Skriv​ til os​

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte os. Skriv til os via formularen, send os en mail, eller ring til os direkte.​

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

MALERFIRMAET PETERSEN & ANDERSEN A/S

Vilhelm Bergsøes Alle 8, 2860 Søborg

Klik her for rutevejledning

CVR: 16174602